Wie

zijn wij?

 

ProFarmaPlan bestaat uit een managementteam van twee personen:

 

Joris Heemskerk en Ton Uphus

 

Beide hebben we een ruime ervaring in het organiseren van zorgprojecten en we vullen elkaar aan in specifieke know-how en taakverdeling. Hieronder hangt een netwerk aan ondersteunende bedrijven die naar gelang de behoefte kunnen worden ingezet.

 

Ton heeft een onvoorstelbare kennis en ervaring op het gebied van techniek, bouw, interieurbouw en installaties. En hij weet dit ook nog te combineren met nieuwe ontwikkelingen. Dit zie je terug in de hoogstaande technische tekeningen die inhoudelijk zeer geavanceerd zijn, maar ook visueel een prachtig beeld geven. Tijdens de uitvoering is Ton je rots in de branding die het hoofd rustig houdt en gedisciplineerd leiding geeft aan de uitvoerende partijen. Voor alle vragen over techniek, tekeningen en uitvoeringsaspecten kan je bij Ton terecht.

“Ton is met z’n werk getrouwd, zijn lieve vrouw is doktersassistente”

 

Joris ontwerpt vanuit een visie, niet vanuit beperkingen, en organiseert alle partijen binnen die visie. Zijn rol is gericht op het organiseren van alle mensen zodat het project en de doelstelling ook door iedereen gedragen wordt. Joris brengt de mensen en de mogelijkheden bij elkaar zodat bijvoorbeeld een bouwer snapt wat een opdrachtgever bedoelt en een opdrachtgever begrijpt wat een bouwer daarvoor nodig heeft. Voor alle vragen over projectontwikkeling, architectuur en financiƫle aspecten kan je bij Joris terecht.

“Joris kan z’n werk nooit loslaten, zijn lieve vriendin is apotheker”

 

Samen vertegenwoordigen we meer dan 50 jaar ervaring en meer dan 500 succesvolle projecten in dit specialisme.