Financieel

ProFarmaPlan verzorgt de financiële begeleiding bij de projecten, vanaf de haalbaarheid vooraf tot en met de eindafrekening achteraf.

We halen daarbij het beste uit de investeringen door een optimale aanbesteding, lage bouwkosten, een strak georganiseerd bouwtraject en natuurlijk door het rendement wat wordt behaalt uit het ontwerp.

 

Investeringsbudget

Zowel organisatorisch als budgettair neemt ProFarmaPlan de organisatie van het project strak in handen. Net zoals een gedetailleerde voorbereiding van de werkzaamheden wordt ook het investeringsbudget nauwkeurig vooraf in beeld gebracht. Een volledige en goed onderbouwde begroting geeft vooraf een exact beeld van de kosten die nodig zijn om het gewenste plan mogelijk te maken. Daardoor is het ook mogelijk vooraf een gefundeerde beslissing te nemen over de investeringen en kan er op tijd bijgestuurd worden. Als het budget is vastgesteld bewaakt ProFarmaPlan tijdens de uitvoering de kosten. Met deze nauwkeurige voorbereiding en strenge bewaking kom je achteraf niet voor vervelende verassingen te staan.

 

Aanbesteding

Een duidelijke gedetailleerde aanbesteding van de bouwwerkzaamheden laat weinig ruimte voor onverwachte kosten tijdens de uitvoering. Bouwwerkzaamheden, installaties, afwerkingen en interieur kunnen bij verschillende concurrerende partijen worden aangevraagd zodat je verzekerd bent van een optimale prijs- en prestatieverhouding.

 

Bouwteam

Door de intensieve coördinatie die door ProFarmaPlan wordt verzorgt kunnen verschillende bouwdisciplines bij verschillende gespecialiseerde bedrijven worden aangevraagd. Er wordt dan gewerkt in een bouwteam onder regie van ProFarmaPlan. Hierdoor gaan er geen inkoop-verkoopkosten verloren door aanbesteding van alle werkzaamheden bij één hoofdaannemer.

 

ProFarmaPlan

Net zoals met het bouwbudget houden wij met betrekking tot onze eigen kosten ook niet van verrassingen. Het moet duidelijk zijn als er kosten gemaakt worden; ook voor onze diensten. Daarom zijn we ook daarover graag vooraf lekker duidelijk.

 

En om te beginnen komen we natuurlijk vrijblijvend op de koffie voor het bespreken van de mogelijkheden.

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek?