Over

In de jarenlange bijzondere en succesvolle samenwerking tussen Ton van Aken en Joris Heemskerk ( Farma-Projekt ) is een sterke en gespecialiseerde basis gelegd voor ondersteuning van de eerstelijns gezondheidszorg. De persoonlijke, intensieve en goed georganiseerde begeleiding van hun projecten heeft zich in de loop der jaren steeds meer onderscheiden.

Vanaf 2004 is de begeleiding van deze specifieke projecten door Joris Heemskerk ondergebracht in een zelfstandig ontwerp en projectbureau; ProFarmaPlan. Ton van Aken is welverdiend met pensioen gegaan en kan daarbij terugkijken op een zeer enthousiaste en bijzonder tevreden klantenkring.

Het doel van ProFarmaPlan is om door middel van intensieve en persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever het meest optimale resultaat te bereiken voor elke specifieke situatie. Niet alleen expertise en deskundigheid spelen daarbij een belangrijke rol, maar ook visie, enthousiasme en motivatie. Het hoge rendement dat ProFarmaPlan uit de investeringen haalt is een van de belangrijkste redenen waarom opdrachtgevers graag bij ons terugkomen.

Bij ProFarmaPlan kunt u terecht voor alle vraagstukken op het gebied van architectuur, logistiek, bouw, installaties, en inrichting voor gezondheidscentra, apotheken, artsenpraktijken, etcetera.  ProFarmaPlan neemt als vertegenwoordiger van de opdrachtgever een centrale rol in het proces en begeleidt u van oriëntatie tot oplevering.

Door de uitgebreide ondersteuning en de strakke organisatie is ProFarmaPlan in staat om uw projecten te realiseren binnen de vooraf bepaalde uitvoering, de planning én het budget.

Elk gerealiseerd project is een referentie voor onze toekomstige opdrachtgevers en elk project wordt dan ook specifiek en persoonlijk behandeld.

Joris Heemskerk
ProFarmaPlan