Financieel

ProFarmaPlan verzorgt namens de opdrachtgever de aanbesteding, bewaakt tijdens de uitvoering de investeringskosten, controleert de facturen en de eindafrekeningen. De opdrachtgever houdt overzicht over de kosten door begrotingen en investeringsoverzichten. Daarnaast wordt aan het eind van het project een eindafrekening opgesteld zodat er ook achteraf een duidelijke verantwoording is van de uiteindelijke kosten.

ProFarmaPlan haalt het beste uit uw investeringen door een optimale aanbesteding, lage bouwkosten en natuurlijk door het rendement wat u behaalt uit het ontwerp van uw nieuwe locatie.

Investeringsbudget

Zowel organisatorisch als budgettair neemt ProFarmaPlan de organisatie van uw bouwproject strak in handen. Net zoals een gedetailleerde voorbereiding van de bouwwerkzaamheden wordt ook het investeringsbudget nauwkeurig vooraf in beeld gebracht. Een zeer volledige en goed onderbouwde investeringsbegroting geeft u een exact beeld van de kosten die nodig zijn om het gewenste plan mogelijk te maken. Daardoor is het ook mogelijk vooraf een gefundeerde beslissing te nemen over de investeringen en kan er op tijd bijgestuurd worden. Als het budget is vastgesteld bewaakt ProFarmaPlan tijdens de uitvoering de kosten. Met deze nauwkeurige voorbereiding en strenge bewaking komt u achteraf niet voor vervelende verassingen te staan.

Aanbesteding

Een duidelijke gedetailleerde aanbesteding van de bouwwerkzaamheden laat weinig ruimte voor onverwachte kosten tijdens de uitvoering. Bouwwerkzaamheden, installaties, afwerkingen en interieur kunnen bij verschillende concurrerende partijen worden aangevraagd zodat u verzekerd bent van een optimale prijs/prestatieverhouding. Voor het aanvragen van offertes kunt u gebruik maken van de door u gewenste partijen en is het ook mogelijk een beroep te doen op bedrijven uit het bouwteam van ProFarmaPlan.

Bouwteam

Door de intensieve coördinatie die door ProFarmaPlan wordt verzorgt kunnen verschillende bouwdisciplines bij verschillende gespecialiseerde bedrijven worden aangevraagd. Er wordt dan gewerkt in een bouwteam onder regie van ProFarmaPlan. Hierdoor gaan er geen inkoop/verkoopkosten verloren door aanbesteding van alle werkzaamheden bij één hoofdaannemer.

ProFarmaPlan

Net zoals met het bouwbudget houden wij met betrekking tot onze kosten niet van verrassingen. Het moet voor onze opdrachtgever duidelijk zijn als er kosten gemaakt worden; ook voor onze diensten. Mede daarom geven wij vooraf graag een vast bedrag op van onze kosten. Geen verrekenbaar percentage van de begroting en geen verrekening van reiskosten, reproductiekosten, administratie kosten, etc. maar een vast vooraf bepaald bedrag.

Bent u zich aan het oriënteren; wij komen vrijblijvend bij u langs voor het bespreken van de mogelijkheden.
Ik wil een gesprek over financiële diensten